Team Waalwijk

Het BeweegBuro is partner van verschillende gemeenten op het gebied van bewegen, sport en gezondheid. Samen met onze enthousiaste sportprofessionals ontwikkelen en realiseren wij de gemeentelijke sportdoelstellingen en brengen wij gemeenten in beweging!

Team Waalwijk

Het hele team bestaat uit 12 personen waarmee wij sport- en bewegingsactiviteiten in de gemeente Waalwijk verzorgen. Binnen GO Waalwijk houden wij ons voornamelijk bezig met de thema’s Sport, Beweging en Gezondheid. Het grootste gedeelte van ons team verzorgt op basisscholen in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik de gymlessen. Na schooltijd verschillen onze werkzaamheden.

Sommige buurtsportcoaches verzorgen sport- en bewegingsactiviteiten op een BSO, anderen organiseren in deze tijd de GO Play activiteiten zoals Sport Na School, fietsvaardigheid- en mountainbiketrainingen en de Kick-off. Al onze activiteiten zijn via Sjors Sportief te vinden en deelname is gratis!

Daarnaast zijn alle buurtsportcoaches intermediair bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit betekent dat wij bij het Jeugdfonds aanvragen mogen indienen voor kinderen en jongeren tot achttien jaar die willen gaan deelnemen aan sport- en cultuuractiviteiten én waar thuis te weinig geld is om te sporten.

Ons laatste evenement waar wij mee bezig waren was de GO Play Kick-off: In de Kerstvakantie vond deze plaats voor kinderen van groep 1 t/m 8. Tijdens deze sportieve ochtend in de Slagen konden kinderen in groepsverband kennismaken met allerlei sporten die te beoefenen zijn in de gemeente Waalwijk. Voor kinderen die twijfelen over een sport, graag iets nieuws proberen óf actief bezig willen zijn in de kerstvakantie was deze sportdag perfect.

Niet alleen tijdens onze activiteiten en overleggen spreken wij elkaar. Ook daarbuiten zien we elkaar, bijvoorbeeld op de sportieve borrels van het BeweegBuro. Tijdens dit soort momenten zijn wij met team Waalwijk goed vertegenwoordigd.

Go Team Waalwijk