Workshops Kinderopvang

Workshops Kinder opvang

In onze interactieve kinderopvang workshops combineren we hands-on ervaringen met theoretische inzichten. Ga naar huis met een reeds aan nieuwe ideeën en handige tools om de dagelijkse praktijk in de kinderopvang op te frissen en te verrijken.

Workshop agenda

Waarom de BeweegAcademie voor de kinderopvang?

Waarom kiezen voor de BeweegAcademie bij jullie op de kinderopvang? Wij bieden niet alleen ervaren instructeurs en innovatieve pedagogische benaderingen, maar leren ook om een warme en stimulerende leeromgeving te creëren voor de kinderen op de KOV. Bij ons staan beweging en persoonlijke ontwikkeling centraal, met speciale aandacht voor sociaal welzijn. Ons veelzijdige aanbod is flexibel en wordt aangepast aan jullie specifieke behoeften. Kies voor de BeweegAcademie en ontdek een levendige mix van beweging, plezier en pedagogiek die jullie kinderopvang naar nieuwe hoogten tilt.

Kleurrijk omgaan met gedrag in beweging

Onze werkwijze voor de kinderopvang

De workshops van de kinderopvang zijn momenteel verwerkt in 2 verschillende thema’s; Nog meer BeweegPlezier op de BSO & Veel met weinig. Iedere workshop bevat unieke elementen die herkenbaar zijn in veel kinderopvangsituaties. Leer handige tools die worden gegeven door onze professionele instructeurs.

In onze educatieve workshops integreren we theoretische en praktische elementen, direct toepasbaar in de gewenste situatie(s).


Ben je op zoek naar meer informatie?

Neem dan contact met mij op!

Mark Kieboom
Workshopleider / Docent bij het BeweegBuro
013 – 889 81 11
info@beweegburo.nl