Workshops Primair Onderwijs

Workshops Primair Onderwijs

In onze praktische workshops smelten hands-on ervaringen samen met theoretische kaders. Vertrek met een tas vol frisse ideeën en handige tools, waarmee je je lessen een nieuw leven kunt inblazen.

Workshop agenda

Waarom de BeweegAcademie voor uw school?

Waarom kiezen voor de BeweegAcademie bij uw school? Wij bieden niet alleen ervaren instructeurs en vernieuwende lesmethoden, maar ook een warme en stimulerende leeromgeving. Bij ons gaan beweging en persoonlijke ontwikkeling hand in hand, met aandacht voor sociaal welzijn. Ons veelzijdige aanbod is flexibel en wordt op maat gemaakt voor jullie specifieke wensen. Ga voor de BeweegAcademie en ervaar een kleurrijke mix van beweging, plezier en methodiek die jullie school naar nieuwe niveau brengt.


Onze werkwijze voor het Primair Onderwijs

De workshops van het onderwijs zijn verwerkt in 6 thema’s, elk verbonden aan een workshop die voortkomt uit het idee van ‘een les vol BeweegPlezier’. Iedere workshop bevat specifieke deelthema’s om de bol volledig te omvatten. Voor een unieke en leerzame workshop combineren we theoretische en praktische aspecten zodat deze gelijk in de praktijk kunnen worden benut. Elke ‘bol’ van de workshop richt zich op een specifiek thema, maar je kunt natuurlijk ook inschrijven voor meerdere workshops. We passen de inhoud eventueel aan de behoeften van de deelnemers.


Ben je op zoek naar meer informatie?

Neem dan contact met mij op!

Mark Kieboom
Beweegprofessional bij het BeweegBuro
013 – 889 81 11
mark.kieboom@beweegburo.nl