Beweeg advies

Naast het in de praktijk uitvoeren van allerlei beweegactiviteiten voor diverse doelgroepen, houdt het BeweegBuro zich ook bezig met het geven van advies aan onder andere scholen en gemeenten, op het gebied van bewegen en gezondheid.

BeweegAdvies

Dagelijks zijn ruim 50 BeweegProfessionals van het BeweegBuro actief om verschillende doelgroepen in beweging te krijgen. Daarnaast houdt het BeweegBuro zich ook bezig met het geven van advies aan onder andere scholen en gemeenten, op het gebied van bewegen en gezondheid.

Binnen het BeweegBuro is een team van adviseurs en procesbegeleiders actief die op pragmatische wijze met vraagstukken van klanten aan de slag gaan.

Onze aanpak onderscheidt zich door na uitvoerige analyse te komen tot maatwerk uitvoeringsplannen die haalbaar zijn in de praktijk; wij kennen dankzij onze 25 jaar ervaring de beweegpraktijk als geen ander.

Met de opgestelde uitvoeringsplannen geven de adviseurs en procesbegeleiders vooral antwoord op de vraag: Hoe kunnen vraagstukken in de praktijk een passende oplossing krijgen? U ontvangt van ons geen lijvige boekwerken met algemene adviezen dus; wel pakkende rapportages met concrete actieplannen en meetbare doelstellingen.

Onze adviesdiensten zijn beschikbaar voor: