Beweeg Academie

Voor praktijkmensen, door praktijkmensen; dat is ons motto als het over deskundigheidsbevordering gaat.

Workshops op maat

Naast de open inschrijvingen bieden wij maatwerk workshops aan.

Lees meer
Onze werkwijze

Hoe gaan wij tijdens onze workshops aan de slag? Waarop baseren wij onze kennis en hoe brengen wij deze over tijdens de workshop?

Lees meer
Klantervaringen

Hoe hebben andere opdrachtgevers de BeweegAcademie ervaren? Lees het hier!

Lees meer

BeweegAcademie op maat

Ontdek de kracht van op maat gemaakte workshops die aansluiten bij de unieke behoeften van scholen en kinderopvangorganisaties. Wij bieden een flexibele aanpak waarbij je zelf de inhoud en duur van de workshop bepaalt. In overleg bespreken we de specifieke punten die jij graag wilt benadrukken.

Intake

In een intakegesprek gaan we in op de specifieke inhoud die wordt gevraagd. Of het nu gaat om lesgeefstijl, organisatievormen, methodische aanpak, het omgaan met materiaal, veel bewegen in de kleine ruimte, omgaan met leeftijdsverschillen, wij passen de workshop aan op jullie wensen.

Samen creëren we een inspirerende sessie die perfect aansluit bij de opleidingswensen van jouw organisatie.

Ik wil een workshop op maat!


Onze werkwijze

De BeweegAcademie biedt workshops aan voor zowel het primair onderwijs, de kinderopvang als andere sport gerelateerde bedrijven/ organisaties. Onze workshops worden verzorgd door ervaren gespecialiseerde workshopleiders. Deze praktijkmensen delen graag hun kennis om jouw organisatie concrete handvatten voor de praktijk te geven. De workshops zijn dynamisch en vinden plaats in de speel- of gymzaal, met een overgroot deel aan praktijk en waar nodig ondersteund met theorie.

Vooraf ontvang je relevante informatie die tijdens de workshop in de praktijk wordt behandeld. Na afloop ontvang je de behandelde stof om direct aan de slag kunt in jouw eigen lessen of organisatie.

Bekijk de workshop agenda

De BeweegAcademie in cijfers

25+

Soorten workshops

180+

Workshops gegeven

2000+

Workshop deelnemers


Ben je op zoek naar meer informatie?

Neem dan contact met mij op!

Mark Kieboom
Workshopleider / Docent bij het BeweegBuro
013 – 889 81 11
mark.kieboom@beweegburo.nl