Beweeg Arrangement

In de workshop Beweeg Arrangement bieden we praktische richtlijnen om de lesintensiteit te optimaliseren, te differentiëren in activiteiten, de zaal effectief om te bouwen en een veilige opstelling te creëren.

Leer door te doen en ervaar directe verbeteringen in jouw lespraktijk!

Schrijf je in!

Kinderopvang

Het BeweegArrangement

Ontvang waardevolle inzichten en direct toepasbare methoden om de intensiteit van uw lessen te versterken. Leer strategieën voor gedifferentieerde activiteiten die inspelen op diverse behoeften. Verken effectieve manieren om de zaal aan te passen aan de activiteiten en creëer een veilige opstelling voor een gevarieerde leeromgeving.

In het Beweeg Arrangement bieden we praktische richtlijnen om de lesintensiteit te optimaliseren, te differentiëren in activiteiten, de zaal effectief om te bouwen en een veilige opstelling te creëren. Ontvang waardevolle inzichten en direct toepasbare methoden om de intensiteit van uw lessen te versterken. Leer strategieën voor gedifferentieerde activiteiten die inspelen op diverse behoeften. Verken effectieve manieren om de zaal aan te passen aan de activiteiten en creëer een veilige opstelling voor een gevarieerde leeromgeving.

 

Gymdocent in Eindhoven

Beweeg Arrangement bestaat uit:

 1. Intensiteit in de Gymles:

  Leer hoe je de intensiteit in jouw gymlessen kunt verhogen, zodat elke student wordt uitgedaagd op zijn of haar eigen niveau. Ontdek creatieve en motiverende methoden om de energie te verhogen en de betrokkenheid te maximaliseren.

 2. Differentiëren in de Gymles:

  Een klas vol diverse leerlingen vraagt om differentiatie. Onze workshop geeft praktische inzichten en tools om gymoefeningen aan te passen aan verschillende vaardigheidsniveaus, zodat elke leerling gemotiveerd blijft en succes ervaart.

 3. Op- en Afbouwen van de Gymzaal:

  Efficiëntie is essentieel in het gebruik van de gymzaal. Leer hoe je snel en effectief de ruimte kunt inrichten en opruimen, zonder in te leveren op kwaliteit. Ontdek handige tips en trucs voor een soepele overgang tussen oefeningen en activiteiten.

 4. Veilige Opstelling:

  Veiligheid staat voorop! Onze workshop behandelt de juiste opstellingen en arrangementen in de gymzaal om blessures te voorkomen en een optimale leeromgeving te creëren. Leer hoe je een veilige en stimulerende ruimte kunt organiseren voor elke gymles.