Team Dongen

Het BeweegBuro is partner van verschillende gemeenten op het gebied van bewegen, sport en gezondheid. Samen met onze enthousiaste sportprofessionals ontwikkelen en realiseren wij de gemeentelijke sportdoelstellingen en brengen wij gemeenten in beweging!

Team Dongen

Team Dongen bestaat uit 7 vakdocenten die actief zijn binnen o.a. het bewegingsonderwijs: Tari, Mandy, Ingrid, Maaike, Bart, Bryan en Kim.

Deze laatstgenoemde is tevens ook actief in de coördinerende rol van het team en vervult binnen de gemeente Dongen de coördinatie van verschillende projecten. Denk hierbij aan: Sjors Sportief, sport na school, Dongen Beweegt, coaching van collega’s en ook als aanvoerder van het sportakkoord.

Naast het geven van de gymlessen in het onderwijs is dit team ook actief als beweegspecialist voor de buitenschoolse opvang en organiseren zij sport na school momenten. Waar naast dit vaste team ook collega Jelle nog actief is.

Als laatste en zeker niet het minste zijn Bart en Ingrid kartrekker van de Koningsspelen in Dongen, de gezamenlijke sportdag voor alle 10 de basisscholen uit de gemeente.

Eens per 2 maanden heeft het team overleg in het meest bekende café van Dongen, wat zij ten alle tijden afsluiten met een gezellige borrel. Tijdens dit overleg worden lopende projecten besproken en wordt er ook altijd gekeken naar hoe het met iedereen gaat.

Daarnaast is het team zo veel mogelijk betrokken bij teamdagen, toernooien etc. georganiseerd vanuit het Beweegburo. Coördinator Kim probeert het team hier op aan te sturen in het kader van teambuilding en een fijne werksfeer.

Go Team Dongen!