Teamdag BeweegBuro

Lekker bewegen, leuk én ook leerzaam!

Afgelopen vrijdag vond er weer een gezellige, maar ook leerzame teamdag plaats voor medewerkers van BeweegBuro.

Een paar keer per jaar organiseren wij een teamdag, waarin we gezamenlijk deelnemen aan diverse activiteiten. Voor de vroege vogels was er een clinic rolstoeltennis, erg leuk, maar ook erg lastig!

Daarna was er een workshop vanuit een klant van ons, Mikz Kinderopvang. Dit was een leerzame en toegankelijke workshop, waarin wij middels een aantal spelvormen meegenomen werden in hun pedagogische visie.

Onze eigen collega Adam van der Sterre gaf een workshop over Non Violent Communication. Een visie waarbij je meer vanuit gevoel en respect voor en met elkaar een oplossing zoekt voor een ruzie. Direct toepasbaar voor onze sportdocenten en buurtsportcoaches in de praktijk!

Daarnaast konden onze collega’s deelnemen aan diverse sportieve activiteiten, zoals korte clinics padel en beachtennis, tennis en squash. Je kunt je voorstellen dat het er zoals altijd fanatiek aan toe ging!

Als vanouds sloten we de geslaagde dag af met een heerlijke BBQ in het zonnetje. Wil je er de volgende keer bij zijn? Bekijk dan eens onze vacatures!