MDsport

Vanaf 1 maart dit jaar mogen MDsport en het BeweegBuro zich samenwerkingspartners noemen. Een mooie stap richting nóg beter en leuker bewegingsonderwijs als je het ons vraagt!
Samenwerking BeweegBuro en MDsport

Wie is MDsport?

MDsport staat bekend als dé totaalleverancier voor sport- en spelmateriaal. het bedrijf is de nieuwe naam van Maré-didakt, wat in 1983 opgericht is door gymnastiekleraren. Als totaalleverancier bieden zij álle sport- en spelmaterialen aan die verkrijgbaar zijn en leveren daarnaast innoverende sportmaterialen, toegespitst op de bewegings-behoeften van de verschillende doelgroepen.

Omdat wij dagelijks actief zijn in de gymzalen weten wij al snel wat er nodig is om gymles nog beter of leuker te maken. Met een bedrijf wat ons snel aan kwalitatief materiaal kan helpen zijn wij natuurlijk enorm  tevreden. Wij adviseren MD aan de hand van inventarisatie terwijl zij ons adviseren op het gebed van het nieuwste sport- en spelmateriaal.

Verder is het bedrijf bekend op social media en heeft hier ook een groot bereik. Met haar eigen volgers en actieve influencers weet MD sport dagelijks veel mensen te bereiken die interesse hebben in sport, spel- en bewegingsactiviteiten. Het BeweegBuro zelf is ook erg actief op social media en ook hiermee zullen er regelmatig, gezamenlijke acties worden georganiseerd

Daarnaast krijg je met de code ”Beweegburo” korting op je gehele bestelling.