Gymplanner

Wie bekend is met onze BeweegMethode is ze vast niet ontschoten; de duidelijke plattegronden die vermeld staan bij iedere les. Deze plattegronden geven aan hoe de zaal eruit kan komen te zien en welk materiaal waar komt te staan. Deze plattegronden tekenen wij met behulp van Gymplanner.
Samenwerking gymplanner

Wat is GymPlanner?

Een gebruiksvriendelijke editor om jouw zaalopstelling snel en eenvoudig te tekenen. Een programma wat al meer dan 14.000 gebruikers heeft en in meer dan 10 landen wordt gebruikt.

Dat wij GymPlanner gebruiken voor het tekenen van onze plattegronden in de BeweegMethode is dan ook niet gek. Kwalitatieve en professionele tekeningen helpen iedere gebruiker bij het overzichtelijk maken van zijn/haar lesvoorbereiding of zaalopstelling. In onze BeweegMethode gebruiken wij voor het overzicht 2D tekeningen, maar je hebt in de tool ook de keuze voor 3D tekeningen.

Daarnaast heeft GymPlanner geen winstoogmerk en werkt hard om verder te ontwikkelen, zodat het voldoet aan de behoeften van iedere professional op het gebied van sport en bewegen.