4 december 2020

GoPlay Sport na School

De Buurtsportcoaches in Waalwijk organiseren op de woensdagmiddagen GoPlay Sport na School. De doelstelling hiervan is om de kinderen op een laagdrempelige manier te laten bewegen en kennis te laten maken met verschillende sport- en spelonderdelen.

Gedurende het schooljaar bezoekt Sport na School verschillende locaties om zo in elke kern van de gemeente een keer langs te gaan. Waar mogelijk proberen onze medewerkers gebruik te maken van de (inpandige) gymzalen en een verbinding te maken met MIKZ Kinderopvang.

Door de coronacrisis is er de afgelopen periode geen gebruik gemaakt van de gymzalen, maar is Sport na School langs geweest bij tennisvereniging Raoktum, BSV Kickers (Honk- en Softbal) en ACW ’66 (Atletiek).

Dit jaar zijn er weer een aantal andere sportverenigingen aan de beurt. Zo zijn we de afgelopen drie weken te gast geweest bij TTV Waalwijk(Tafeltennis) en de aankomende drie keer werken we samen met TCW (Taekwondo).

Nieuw is dat er ook Go Play Sport na School is vanuit het Buurtsportwerk. Onze medewerkers Michelle en Elke zijn vanaf nu op woensdag van 15.30 tot 17.00 uur in Sportcentrum Waspik en op vrijdag van 15.30 tot 17.30 in gymzaal BaLaDe. Zo worden Go Play Sport na School en de mogelijkheden voor de basisschoolleerlingen om laagdrempelig te bewegen steeds groter!

Zie voor meer informatie: GoWaalwijk.nl.