Gymleraar Waalwijk

Ben jij die buurtsportcoach met affiniteit voor zwemmen én bevoegd om zwemles te geven?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Buurtsportcoach Loon op Zand
Buurtsport Loon op Zand
Vacature Buurtsportcoach Loon op Zand

Onze vacature voor Buurtsportcoach zwemmen is actief per 29 augustus.

Mensen van verschillende leeftijdscategorieën activeren doormiddel van sport en beweging, dat motiveert jou. Vooral voor ouderen is het dagelijks bewegen enorm belangrijk en tevens een onderdeel van een gezonde leefstijl. Ook voor de jongeren willen wij het sporten, bewegen en ‘naar buiten gaan’ stimuleren.

Met de combinatie tussen Buurtsportcoach zwemmen en Gymleraar basisonderwijs ben je dagelijks in de weer deze 2 doelgroepen steeds dichter bij een actieve en gezonde leefstijl te brengen. Daarnaast ben je voor zowel kinderen als ouderen het dagelijks voorbeeld van een sportieve en actieve leefstijl. Jij bent degene die hen begeleidt tijdens zwemmen, sport en spel en gym.

Wie ben jij?

Als Buurtsportcoach zwemmen / Gymleraar basisonderwijs ben je fulltime beschikbaar in de gemeente Waalwijk. Je bent tussen de 8 en 10 uur in de week bezig met het geven van zwemles, Fifty fit zwemmen en diplomazwemmen. De rest van de week ben je actief als Gymleraar basisonderwijs. Je bent energiek, creatief en wilt graag die ‘extra mile’ afleggen. Daarnaast ben je gemotiveerd je handen uit de mouwen te steken en ook af en toe aan te schuiven bij een teamvergadering. Affiniteit met buurtsportwerk is een pré.

Het geven van zwemles zal plaatsvinden op de donderdagochtend en zaterdagochtend. Verder zal je in de gemeente Waalwijk de rest van de week actief zijn als Gymleraar basisonderwijs op één of meerdere basisscholen.

De arbeidsrelatie zal in eerste instantie gebaseerd worden op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met vooruitzicht op een vast contract. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Tevens streven wij er als bedrijf naar onze collega’s steeds verder op te leiden door middel van cursussen en workshops.

Eventueel is er in overleg de mogelijkheid een dag(moment) vrij te nemen i.v.m. de werkbelasting.

Wie zijn wij?

Al meer dan 25 jaar zetten wij bij het BeweegBuro ons in voor de bewegingsontwikkeling en het beweegplezier van jong en oud. Wij zijn er trots op dat wij dat nu op meer dan 100 locaties doen. Als dé partner in sport en bewegen kom je ons tegen als partner van gemeenten, scholen, kinderopvangorganisaties en woon-/zorginstellingen.

Daarnaast komt sport en beweging ook terug in onze BeweegBorrels, werksessies, vergaderingen én Kick-Off week.

Soort dienstverband: Fulltime

Salaris: €2.738,00 – €4.206,00 per maand

Ik heb er zin in!

Pak jij de handschoen op en wil je solliciteren? Mooi! Gebruik het formulier hieronder.

Heb je vragen? Mail of bel ons dan!

Sollicitatieformulier functie regio Waalwijk

  • Schrijf hieronder waarom je op deze vacature solliciteert.
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.