BLOG

VACATURE: Sportprofessionals

Het BeweegBuro is op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij die fanatieke sportieve alleskunner die kinderen met plezier laat bewegen? Het BeweegBuro is op zoek naar meerdere Sportprofessionals in verschillende steden in Nederland.

Wie zoeken wij?
Jij bent de sportprofessional die het organiseren van een goed en aantrekkelijk beweegaanbod voor kinderen en uitdaging vindt. Je wil kinderen laten ervaren hoe plezierig bewegen is en bent daarin creatief en vernieuwend. Je straalt enthousiasme uit en motiveert kinderen, ieder op zijn/haar eigen niveau. Kinderen van 4 t/m 12 jaar, daar heb je de meeste affiniteit mee. Verder beschik je over een diploma van een van de volgende opleidingen: Sport- en bewegingscoördinator (MBO), Sport- en bewegingsleider (MBO), CIOS algemeen sportleider (MBO), Sport en Bewegen (HBO), Sport- en Bewegingseducatie (HBO) of ALO (HBO).

Waar en wanneer werk je?
In schoolweken word je op maandag, dinsdag en donderdag tussen 13.30u en 18.30u ingezet (minimaal 3 uur per dag, het exacte rooster is locatieafhankelijk). Je bent bij voorkeur op deze drie dagen beschikbaar, maar tenminste op één van deze dagen. De werkzaamheden worden verricht op een vaste locatie in de regio Den Haag, Utrecht, Breda, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch of Eindhoven.

Ik heb er zin in!
Kom jij het team versterken? Lees hier de volledige vacature en zie meteen hoe je kunt solliciteren!