Buurtsport coach Waalwijk

Word jij enthousiast van het laten bewegen van jongeren, en kun jij sport inzetten als middel deze doelgroep te activeren?

Heb jij daarnaast affiniteit met turnen en wil jij nog 4 uur extra als turndocent voor de klas staan? Onze vacature voor Buurtsportcoach + turndocent is per direct actief.

Duikelen gymjuf
Buurtsport Loon op Zand

Buurtsportcoach Waalwijk / turndocent voor 24 uur per week

Word jij enthousiast van het laten bewegen van jongeren, en kun jij sport inzetten als middel deze doelgroep te activeren? Heb jij daarnaast ervaring als turndocent en wil jij jouw kennis en vaardigheden uitleggen voor de klas?

Onze vacature voor Buurtsportcoach Waalwijk / turndocent is per direct actief. Eventuele aanpassing van uren en/of werkzaamheden is bespreekbaar.

De functie

Mensen van verschillende leeftijdscategorieën activeren doormiddel van sport en beweging, dat motiveert jou. Ook voor de jongeren willen wij het sporten, bewegen en ‘naar buiten gaan’ stimuleren.

Samen met een enthousiast team van collega’s en diverse partners in de gemeente ben je dagelijks bezig verschillende doelgroepen steeds dichter bij een actieve en gezonde leefstijl te brengen. Jouw enthousiasme en creativiteit leiden tot mooie projecten binnen de gemeente. Grotendeels werk je zelfstandig, maar natuurlijk zijn er ook activiteiten die je samen met anderen organiseert en uitvoert. Jongeren en oudere doelgroepen in kaart brengen en uitnodigen ze deel te laten nemen aan beweegactiviteiten en/of deze beweegactiviteiten zelf in gang zetten enthousiasmeert je.

Je bent in de omgeving van Gemeente Waalwijk bezig met mooie en grote gezondheidsprojecten. Mede door deze en andere activiteiten verhoog je de participatie van jongeren en de leefbaarheid van de desbetreffende gemeente. Daarnaast sta je iedere woensdagmiddag in de zaal als turndocent bij KCVG Pro Patria in Sprang Capelle.

Wie ben jij?

Als Buurtsportcoach ben je 20 uur uur per week beschikbaar in de gemeente Waalwijk. Daarnaast ben je 4 uur in de week beschikbaar als turndocent bij Pro Patria. Je bent energiek, creatief en minimaal in het bezit van een diploma ‘’sport en bewegen’’ MBO niveau 4 of hoger (bijvoorbeeld HBO sportkunde, sport- en bewegingseducatie of ALO). Daarnaast ben je gemotiveerd je handen uit de mouwen te steken en ook af en toe aan te schuiven bij een teamvergadering. Affiniteit met buurtsportwerk is een pré.

Je werkveld zal zijn in sportzalen, buitenlocaties en vergaderlocaties.

De arbeidsrelatie zal in eerste instantie gebaseerd worden op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met vooruitzicht op een vast contract. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Tevens streven wij er als bedrijf naar onze collega’s steeds verder op te leiden door middel van cursussen en workshops.

Wat bieden wij?

De salarisinschaling van deze functie is minimaal €2.322 en maximaal €3.164 per maand bij fulltime dienstverband en is afhankelijk van opleiding en ervaring. 

  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioenregeling;
  • Diverse trainingen en opleidingen, waardoor jij nog beter in je vak wordt;
  • Werken met de door ons ontwikkelde BeweegMethode;
  • Gezellige teamdagen en regelmatig een sportieve vrijdagmiddagborrel!

Wat is het BeweegBuro?

Al 25 jaar draait bij ons alles om bewegen! Al vanaf 1996 zetten wij ons in voor de bewegingsontwikkeling en het beweegplezier van jong en oud. Wij zijn er trots op dat we dat nu al op méér dan 100 locaties kunnen doen. Wij zijn dé partner van gemeente, scholen, kinderopvangorganisaties en woon-/zorginstellingen als het gaat om sport en bewegen!

Als je bij ons aan de slag gaat, kom je in een team van 60 beweegprofessionals. Met elkaar brengen wij onze passie voor bewegen en een gezonde leefstijl over op anderen. Het team komt meerdere keren per jaar bij elkaar, zowel voor trainingen, beweegsessies, maar natuurlijk ook voor onze sportieve borrels! Ook weet iedereen elkaar daarbuiten te vinden voor vragen en hulp. Wij willen als het BeweegBuro de beste kwaliteit leveren. Hierdoor wordt je tijdens je lessen regelmatig bezocht door een coach om samen te kijken waar jij je verder wilt ontwikkelen. Én je werkt met de door ons ontwikkelde BeweegMethode! Een door ons ontwikkelde methode voor gymlessen in het basisonderwijs.

Ik heb er zin in!

Pak jij de handschoen op en wil je solliciteren? Mooi! Gebruik het formulier hieronder.

Heb je vragen? Mail of bel ons dan!

Sollicitatieformulier functie regio Waalwijk

  • Schrijf hieronder waarom je op deze vacature solliciteert.
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.