Buurtsport coach Loon op Zand

Word jij enthousiast van het laten bewegen van jongeren , en kun jij sport inzetten als middel deze doelgroep te activeren?

Onze vacature voor Buurtsportcoach voor jongeren is per direct actief!

Buurtsportcoach Loon op Zand
Buurtsport Loon op Zand
Vacature Buurtsportcoach Loon op Zand

Buurtsportcoach Loon op Zand voor 36 uur per week

Word jij enthousiast van het laten bewegen van jongeren, en kun jij sport inzetten als middel deze doelgroep te activeren?

Onze vacature voor Buurtsportcoach voor jongeren in Loon op Zand is per direct actief.

De functie

Jongeren van verschillende leeftijdscategorieën activeren doormiddel van sport en beweging, dat motiveert jou. Ook voor de allerjongste willen wij namelijk het sporten, bewegen en ‘naar buiten gaan’ stimuleren.

Samen met een enthousiast team van collega’s en diverse partners in de gemeente ben je dagelijks bezig jongeren steeds dichter bij een actieve en gezonde leefstijl te brengen. Jouw enthousiasme en creativiteit leiden tot mooie projecten binnen de gemeente. Je werkt grotendeels zelfstandig, maar natuurlijk zijn er ook activiteiten die je samen met anderen organiseert en uitvoert. Je brengt de jongeren doelgroepen in kaart en nodigt ze uit deel te nemen aan beweegactiviteiten en/of zet deze beweegactiviteiten zelf in gang.

Zo ben je voor de jongere doelgroep bezig met mooie projecten zoals ”Bewegend verbinden in de buurt” voor de kinderen uit de gemeente Loon op Zand. Maar ook andere projecten komen aan bod. Mede door deze en andere activiteiten verhoog je de participatie van jongeren en de leefbaarheid van de desbetreffende gemeente.

Wat bieden wij?

De salarisinschaling van deze functie is minimaal €2.322 en maximaal €3.164 per maand bij fulltime dienstverband en is afhankelijk van opleiding en ervaring.

 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Diverse trainingen en opleidingen, waardoor jij nog beter in je vak wordt;
 • Gezellige teamdagen en regelmatig een sportieve vrijdagmiddagborrel!

Wie ben jij?

Jij bent gemotiveerd om jongeren door middel van sport en activiteiten in beweging te brengen. Ook voor de jongere kinderen vanaf 4 jaar willen wij sporten, bewegen en ‘naar buiten gaan’ namelijk stimuleren.

 • Je barst van de energie en het enthousiasme om een veelzijdige rol als buurtsportwerker succesvol op je te nemen.
 • Je bent creatief en minimaal in het bezit van een diploma ‘’sport en bewegen’’ MBO niveau 4 of hoger (bijvoorbeeld HBO sportkunde, sport- en bewegingseducatie of ALO).
 • Je vindt het een uitdaging om kinderen in beweging te brengen.
 • Het liefst inspireer je kinderen om te kiezen voor een actieve levensstijl met veel sport en beweging.
  Je bent een echte teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig werken.
 • Kwaliteit, variatie en oprechte aandacht zijn zaken die je belangrijk vindt.
 • Iemand die van diversiteit en afwisseling houdt en beschikt over eigen vervoer.

Daarnaast ben je gemotiveerd je handen uit de mouwen te steken en ook af en toe aan te schuiven bij een teamvergadering.

Wat is het BeweegBuro?

Al 25 jaar draait bij ons alles om bewegen! Al vanaf 1996 zetten wij ons in voor de bewegingsontwikkeling en het beweegplezier van jong en oud. Wij zijn er trots op dat we dat nu al op méér dan 100 locaties kunnen doen. Wij zijn dé partner van gemeente, scholen, kinderopvangorganisaties en woon-/zorginstellingen als het gaat om sport en bewegen!

Als je bij ons aan de slag gaat, kom je in een team van 60 beweegprofessionals. Met elkaar brengen wij onze passie voor bewegen en een gezonde leefstijl over op anderen. Het team komt meerdere keren per jaar bij elkaar, zowel voor trainingen, beweegsessies, maar natuurlijk ook voor onze sportieve borrels! Ook weet iedereen elkaar daarbuiten te vinden voor vragen en hulp. Wij willen als het BeweegBuro de beste kwaliteit leveren. Hierdoor wordt je tijdens je lessen regelmatig bezocht door een coach om samen te kijken waar jij je verder wilt ontwikkelen. Én je werkt met de door ons ontwikkelde BeweegMethode! Een door ons ontwikkelde methode voor gymlessen in het basisonderwijs.

Ik heb er zin in!

Pak jij de handschoen op en wil je solliciteren? Mooi! Gebruik het formulier hieronder.

Heb je vragen? Mail of bel ons dan!

Sollicitatieformulier Regio Loon op Zand

 • Schrijf hieronder waarom je op deze vacature solliciteert.
 • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.