title

TSO

BeweegBuro biedt al meerdere jaren Beweeg!Opvang aan. Dit zijn speciaal ontwikkelde beweegprogramma’s voor kinderopvangcentra en basisscholen. Tijdens de reguliere opvangtijden gaan de kinderen – onderverdeeld in kleinere groepen – onder begeleiding van een gekwalificeerde ‘beweegspecialist’ op een leuke en leerzame manier bewegen. Bij voorkeur op een locatie buiten.

Het programma van Beweeg!Opvang kenmerkt zich door de afwisselende structuur. Diverse balsporten en grondvormen van bewegen komen aan bod. Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor ‘sportief-vrijspelen’. Kinderen krijgen zo de kans zich sportief uit te leven. Ze maken op een leuke en afwisselende manier kennis met verschillende sporten, ontwikkelen (nieuwe) vaardigheden en door het gevarieerde aanbod wordt gewerkt aan een brede bewegingsontwikkeling. Bovendien draagt het bij aan de algehele fitheid en gezondheid van kinderen.

Beweeg!Opvang wordt landelijk aangeboden voor zowel de voor-, tussen- als naschoolse opvang.

PEUTERS EN KLEUTERS

BeweegBuro biedt peuter- en kleutergym aan. Onder andere in samenwerking met de KNGU (het Beweegdiploma). Om kinderen een leven lang te laten bewegen is het belangrijk om vroeg te beginnen!

SPORTDAGEN EN KAMPEN

De organisatie van een sportdag uit handen geven? Dan ben je bij het BeweegBuro aan het juiste adres! Wij verzorgen uitdagende sportdagen voor basisscholen en middelbare scholen.

BUURTSPORTCOACHES

Onze beweegspecialisten zijn als verbinders van bewegen bij gemeenten werkzaam als buurtsportcoaches.

LEERKRACHT VERVANGEN

Tijdelijk of voor langere tijd een sportdocent nodig? Door een grote poule van beweegspecialisten kan het BeweegBuro ook ingezet worden om een leerkracht te vervangen.

SPORTIEVE TEAMUITJES

Het is belangrijk dat kinderen genoeg bewegen en hierin vooral ook plezier hebben! Maar bewegen de medewerkers van uw organisatie zelf wel genoeg? BeweegBuro verzorgt sportieve teamuitjes. Een keer iets anders!

nieuws
contact

 

 

 

 

 

 

KINDEROPVANG             ONDERWIJS             OVERHEID              KINDEREN              OUDEREN              BEWEEGLIEFHEBBERS

BEWEEGBURO             BEWEEG!             BEWEEGPROGRAMMA'S              BEWEEGACADEMIE              BEWEEGBERICHT              CONTACT