title

BEWEEG!OPVANG

BeweegBuro biedt al meerdere jaren Beweeg!Opvang aan. Dit zijn speciaal ontwikkelde beweegprogramma’s voor kinderopvangcentra en basisscholen. Tijdens de reguliere opvangtijden gaan de kinderen – onderverdeeld in kleinere groepen – onder begeleiding van een gekwalificeerde ‘beweegspecialist’ op een leuke en leerzame manier bewegen. Bij voorkeur op een locatie buiten.

Het programma van Beweeg!Opvang kenmerkt zich door de afwisselende structuur. Diverse balsporten en grondvormen van bewegen komen aan bod. Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor ‘sportief-vrijspelen’. Kinderen krijgen zo de kans zich sportief uit te leven.

Ze maken op een leuke en afwisselende manier kennis met verschillende sporten, ontwikkelen (nieuwe) vaardigheden en door het gevarieerde aanbod wordt gewerkt aan een brede bewegingsontwikkeling. Bovendien draagt het bij aan de algehele fitheid en gezondheid van kinderen.

Beweeg!Opvang wordt aangeboden voor zowel de tussen- als naschoolse opvang.

VAKANTIEDAGPROGRAMMA’S

BeweegBuro zorgt ook voor beweegplezier in de vakantieperioden. We verzorgen op maat gemaakte vakantiedagprogramma’s voor basisscholen en kinderopvangorganisaties. We nemen de gehele organisatie uit handen en zorgen voor een sportief spektakel!

THEMA-AVONDEN

Waarom is bewegen zo belangrijk? Wat heeft bewegen met zelfvertrouwen te maken? Welke sportkeuze is voor een kind het meest passend? Wat kun je als ouder doen om het bewegen te stimuleren? Om een praktisch antwoord te geven op deze vragen, verzorgt BeweegBuro interactieve thema-avonden over de ontwikkeling van bewegen en het belang hiervan voor de totale ontwikkeling van het kind. Naast dit onderwerp bieden wij in samenwerking met gastsprekers thema-avonden aan over verschillende opvoedingsthema’s.

PEUTERS EN KLEUTERS

BeweegBuro biedt peuter- en kleutergym aan. Onder andere in samenwerking met de KNGU (het Beweegdiploma). Om kinderen een leven lang te laten bewegen is het belangrijk om vroeg te beginnen!

SPORTIEVE TEAMUITJES

Het is belangrijk dat kinderen genoeg bewegen en hierin vooral ook plezier hebben! Maar bewegen de medewerkers van uw organisatie zelf wel genoeg? Het BeweegBuro verzorgt sportieve teamuitjes. Een keer iets anders!

nieuws
contact

 

 

 

 

 

 

KINDEROPVANG             ONDERWIJS             OVERHEID              KINDEREN              OUDEREN              BEWEEGLIEFHEBBERS

BEWEEGBURO             BEWEEG!             BEWEEGPROGRAMMA'S              BEWEEGACADEMIE              BEWEEGBERICHT              CONTACT