niki1

NIKI, BUURTSPORTCOACH

Ik ben Niki en werk sinds augustus 2012 bij het BeweegBuro.

De meeste uren werk ik als Buurtsportcoach voor de gemeente Waalwijk samen met mijn collega’s Femke en Guido. Het doel van het Buurtsportcoach-project is om 75% van de kinderen tussen 6 – 16 jaar binnen verenigingsverband aan het sporten te krijgen.

Om dit te verwezenlijken werken we met verschillende partijen samen. Zelf gymles geven, begeleiden van docenten, Sport-na-School activiteiten organiseren, samenwerken met verenigingen, het komt allemaal bij het werk van de Buurtsportcoach kijken.

Naast mijn uren als Buurtsportcoach ben ik 3 middagen in de week actief als Beweegspecialist op de BSO. Op de BSO’s verzorg ik sportactiviteiten voor de kinderen.

Kortom, ik heb een leuke afwisselende baan waarbij kinderen enthousiast maken voor sport iedere dag weer centraal staat!


TJALLE, COMBINATIEFUNCTIONARIS SPORT

Mijn naam is Tjalle en ik werk sinds 2009 bij het BeweegBuro. In eerste instantie ben ik begonnen als beweegspecialist, later ben ik regiocoördinator geworden en momenteel werk ik voornamelijk als combinatiefunctionaris sport in de gemeente Dongen. Het leuke aan deze functie zijn de vele verschillende scholen, verenigingen en andere instanties waar je mee te maken krijgt. Centraal bij al deze partijen staan natuurlijk de kinderen die wij als combinatiefunctionaris laten sporten. Dat vind ik het aller-leukste aan deze baan. Zowel tijdens schooltijd als daarbuiten de kinderen motiveren om in beweging te blijven, dat is mijn doel!

BEWEEGBURO             BEWEEG!             BEWEEGPROGRAMMA'S              BEWEEGACADEMIE              BEWEEGBERICHT              CONTACT