BEWEGEN-OM-TE-LEVEN

 

 

WAAROM WE DOEN WAT WE DOEN

Bewegen is belangrijk. Belangrijk voor je gezondheid, je mentale toestand, voor je sociale leven en voor je algehele fitheid. De bewegingsontwikkeling van een kind is van groot belang voor de rest van zijn of haar leven. BeweegBuro wil kinderen gelukkig(er) maken door te bewegen en daar vooral lol aan te laten beleven. Op die manier bewegen ze voor de rest van hun leven. Een leven lang met plezier bewegen!

 

BeweegBuro richt zich primair op een brede (bewegings)ontwikkeling van (jonge) kinderen. Dit doen we door het aanbieden van leuke en onderscheidende beweegactiviteiten waarbij de producten en diensten van BeweegBuro in dienst staan van een bewuste en verantwoorde opvoeding. Kinderen leven steeds meer in een bewegingsarme wereld. De leefomgeving van kinderen is de laatste decennia drastisch veranderd. De boodschap van medici en de overheid is zonneklaar. Bewegen is van levensbelang voor ieder mens. Bewegen levert een belangrijke bijdrage aan de algehele gezondheid en fitheid van kinderen. Maar ook sociale vaardigheden en een positief lichaamsbewustzijn worden door bewegen vergroot. Kinderen hebben minder beweegruimte maar ook minder beweegtijd. Terwijl de beweegredenen zo klaar als een klontje zijn.  

 

beweegprogrammas

 

BEWEEGBURO             BEWEEG!             BEWEEGPROGRAMMA'S              BEWEEGACADEMIE              BEWEEGBERICHT              CONTACT